Over 20 års erfaring med Erhvervsrengøring Frederiksberg

Erhvervsrengøring Frederiksberg

Få erhvervsrengøring Frederiksberg til din virksomhed til dejligt rare priser. Med FPT Service kan du let og smertefrit bestille en rengøringsaftale til dine erhvervslokaler.

Står produktive og glade medarbejdere også højt på din ønskeliste?

Få et behageligt tilbud på erhvervsrengøring Frederiksberg gennem vores kontaktformular - eller ring på 27 13 97 80

3 skridt til booking af erhvervsrengøring Frederiksberg:

  1. Du sender os en besked eller giver os et ring, og vi aftaler et tidspunkt, vi kan kigge forbi dine lokaler

  2. Vi mødes og diskuterer i fællesskab de lokaler, der skal rengøres – for at sikre os, at vi er på samme side af bogen, og at vi kan gøre jer tilfredse.

  3. Vi skræddersyr en rengøringsløsning til jer, ud fra hvor ofte og hvornår, I ønsker rengøring.

Næste gang vi mødes, er det med klud og moppe i hånden.

Husk at du kan skræddersy din rengøringsløsning med flere af vores ydelser. Vi giver netop også gerne en hånd med fjernelse af skimmelsvamp, trappevask København eller anden form for ejendomsservice.

Rengøring handler om meget mere end hygiejne

Selvfølgelig handler rengøring om at sikre jer den bedst mulige hygiejne i de lokaler, I befinder jer i hver eneste dag. Men det handler også om meget andet.Erhvervsrengøring Frederiksberg

Sundt indeklima
I har nok hørt prædikenen før. Et sundt indeklima har stor betydning for jeres overordnede velvære.

Derfor har vores erhvervsrengøring Frederiksberg til formål at fjerne bakterier, husstøvmider og andre støvpartikler, der kan give dig og dine medarbejdere et usundt indeklima.

Få et godt tilbud til dine lokaler på Frederiksberg gennem vores kontaktformular – eller ring på 27 13 97 80

Pæne lokaler
En anden indlysende årsag til, erhvervsrengøring er penge well spent, er den æstetiske del af rengøringen. Pæne, ryddelige og rene rum får både medarbejdere og kunder til at føle sig godt tilpas.

Sikkerhed i top
På en arbejdsplads skal sikkerheden også være i top. Her spiller professionel rengøring også ind. Har Henriette fra HR spildt kaffe på det glatte køkkengulv, sikrer vores rengøring, at Bogholder Mads ikke vælter og slår hovedet.

Holdbare overflader
Til sidst men slet ikke mindst har rengøringen også en indflydelse på vedligeholdelsen af jeres lokalers overflader. Dét kan spare dig for dyre reparationer senere.

4 grunde til at vælge os

Styr på rengørings-leksikonet
Vi har styr på alle vores snavs-typer, ph-værdien af vores rengøringsmidler, miljømærker - og alt dét, I ikke behøver at bekymre jer om, men trygt kan overlade til os. Med vores erhvervsrengøring på Frederiksberg, kan I trygt læne jer tilbage og give slip med begge hænder.

Passer på miljøet
Du kan med god samvittighed booke os til din rengøring. Vi bruger netop miljøvenlige rengøringsprodukter.

Overkommelige og rare priser
Vores priser er gennemsigtige og giver mening for begge parter. Så snart vi kender størrelsen af jeres lokaler, og hvor ofte I ønsker rengøring, kan vi give jer et uforpligtende tilbud. På den måde har I noget konkret at forholde jer til, før I takker ja eller nej.

20 års erfaring
Vi har over 20 års erfaring med erhvervsrengøring Frederiksberg, og uddanner hele tiden vores rengøringspersonale løbende. Gennem kurser og workshops sikrer vi, at I bliver ved med at få kvalitetsløsninger af os.


Få et behageligt tilbud gennem vores kontaktformular - eller ring på 27 13 97 80


Find os på Søndre Fasanvej 62, 2000 Frederiksberg.

Vil du høre mere?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.