Over 20 års erfaring med Fjernelse af skimmelsvamp

Fjernelse af skimmelsvamp

Få hjælp til fjernelse af skimmelsvamp hurtigt og effektivt. I FPT har vi mange års erfaring med bekæmpelse af de kradsbørstige svampe – og vi er hver gang lige glade, når vi hjælper en kunde til et sundere og renere indeklima.

Har du akut brug for hjælp? → Ring til os på ☎ 27 13 97 80 og få hjælp til både undersøgelse af din bolig, fjernelse af svampen og grundig rådgivning til fremadrettet forebyggelse.

Hvorfor er fjernelse af skimmelsvamp vigtigt?

Kort sagt - så skal du ikke leve med skimmelsvamp fordi, det er sundhedsskadeligt. Svampen overtager sundheden af dit indeklima, og kan på sigt gøre dig og din familie eller medarbejdere syge.

På kort sigt kan det give gener som irriteret hud, røde og kløende øjne, stoppet næse og træthed. På den lange bane kan det dog udvikle sig til værre gener som åndedrætsnød og svækket immunforsvar.

Hvordan tjekker du, om du har skimmelsvamp?

Der findes mange måder hvorpå, man kan tjekke, om et rum lider af Fjernelse af skimmelsvampskimmelsvamp.

Først og fremmest skal det dog siges, at du som oftest kan stole på din næse og dine øjne. Løber og klør næsen og er dine øjne irritable, når du er hjemme, er det i sig selv en god indikator på, at skimmelsvampen er kommet snigende.

Herudover kan skimmelsvamp ofte både ses og lugtes. Svampen lugter muggent og fugtigt - og kan være alt fra grøn, sort, grå og brun til hvid.

Fjernelse af skimmelsvamp: Hvad skal du gøre?

Fjernelse af skimmelsvamp på større områder
Er dit hjem eller din virksomhed ramt af skimmelsvamp i områder større end 3 kvadratmeter, er det vigtigt, at du slår til med det samme. Hvad end den ubudne gæst har angrebet dit yndlingsrum eller dit sjældent brugte kælderrum, må du ikke tøve med at ringe.

Svampearten kan vokse hurtigt og overtage større dele af dit hjem, før du kan nå at sige “fjernelse af skimmelsvamp” 3 gange i træk.

Har du opdaget skimmelsvamp i din bolig eller virksomhed?
Ring 27 13 97 80 for hurtig rådgivning og hjælp til fjernelse af svampen.

Skimmelsvamp på mindre områder
Har du kun skimmelsvamp i et lille område af dit hjem, kan du tage sagen i egen hånd.

Det gør du ved at hapse enten Rodalon, Klorin eller Hysan med hjem fra indkøbscentret og skrubbe med en ordentlig omgang knofedt på det ramte område. Det er vigtigt, du altid følger brugsanvisningerne på bagsiden af produkterne.

Kontakt vores specialister for fjernelse af skimmelsvamp

Når du kontakter os, gør vi alt for at gribe bolden og tage teten. Vi rykker hurtigt ud til dig og undersøger hele bygningen, så vi bagefter kan fjerne skimmelsvampen helt i bund.

Når vores specialister har behandlet svampen, bruger de også tid på at rådgive dig om forebyggelse af skimmelsvamp. På den måde sikrer vi i fællesskab, at du ikke vil blive ramt igen.

Det er bl.a. vigtigt at:

  • Holde dit hjem tørt
  • Lufte ud minimum 2 gange dagligt i 10 minutter ad gangen
  • Holde et vågent øje med vægge, lofter og gulve
  • Gøre hovedrent ugentligt
  • Få repareret eventuelle vandskader hurtigt

Har du brug for flere råd ang. forebyggelse og fjernelse af skimmelsvamp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig på 27 13 97 80 eller i kontaktformularen →

Bliv klogere på, hvad vi ellers kan hjælpe dig med inden for rengøring og ejendomsservice her.

Læs mere om hvordan svampen kan måles lige her.

Vil du høre mere?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.