Om FPT Service

FPT-Service er grundlagt af Filip Palm Thomasberg. Filip har i over 20 arbejdet med rengøring. Han startede med at gøre rent hos Skærbæk So Slagteri. Filip stod i lære fra 1996-2000 og gjorde rent efter arbejdstid. Skærbæk So Slagteri stillede også dengang høje krav omkring hygiejne og krævede kompromisløs rengøring. Det fik de – hver gang.

De første år gik med at mestre og udvise imponerende kompetencer for forståelse for effektiv og professionel rengøring. En forståelse der sikrede en naturlig stilling som rengøringsinspektør hos DBR.

Efter fem år som inspektør tog Filip skridtet videre, startede DBR v. Filip Thomasberg. I 2012 samlede Filip al sin erfaring, ekspertise og enorme netværk af dygtige rengøringsfolk og stiftede FPT-Service, som vi kender det i dag.

De første år var det hovedrengøring og kontorrengøring, der var de dominerende services hos FPT-Service. Der skulle vise sig at være en større efterspørgsel på dygtige rengøringsfolk og services. Med tiden blev ejendomsservice, rengøring efter håndværkere, skimmelsvamp rengøring, opskuring af trapper og snerydning også tilføjet til servicene.

FPT-Service i dag

I dag kan FPT-Service grundet sin historie og stærke netværk varetage opgaver i alle størrelser. Vores kunder får i langt de fleste tilfælde en kontaktperson gennem hele forløbet.

Det gør kommunikationen nemmere for vores kunder, og minimerer samtidig misforståelser.

Grundet vores lille størrelse, men stærke netværk, kan vi tilbyde fleksible løsninger. Vi har erfaring med at få en bestilling torsdag aften til et weekendarrangement hos en kunde i København. Vi stillede op med 15 mænd og sørgede for lokalerne var rene, ryddede og klar til at blive brugt mandag morgen.

Langvarigt samarbejde

Vores kunder spænder over en bred kam. Vi er bla. Zentropas hovedleverandør af rengøring, hvor vi nyder godt af et tæt samarbejde. I filmbyen gør vi også rent hos Mainstream, der leverer lyd-faciliteter til hele Skandinavien.

Vi har specialiseret os inden for begrænsede områder for at sikre, at vi leverer den højeste kvalitet hver gang. Se en oversigt over hvad FPT-Service tilbyder af rengøringsservices.

Vil du høre mere?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.