• Ejendomsservice

  FPT Service har i mange år leveret professionel ejendomsservice til boligforeninger, virksomheder og andre etageejendomme. Vi har en bred ekspertise og har stor erfaring med at lave skræddersyet løsninger til vores forskellige kunder. Vi bruger hele vores ekspertise til at præsentere løsning der passer behov og budget for netop jer.

  Vi når ud til København og omegn. Er du ikke helt sikker på, om det inkluderer dig? Hvis du er i tvivl, men gerne have ejendomsservice af højeste kvalitet, så tag kontakt til os alligevel. Vi er sikker på, at vi kan finde en løsning der passer til jer.

  Klik videre og læse mere om de forskellige services der indgår i ejendomsservice med FPT Service.

  Læs mere

 • Skimmelsvamp Rengøring

  Kæmper du med skimmelsvamp i lagerbygningen, produktionshallen eller kontorbygningen? Har skimmelsvamp sneget sig ind i etagebygningen, hvor der er beboelse? Jo før du bekæmper det, jo mere reducerer dets spredning.

  Skimmelsvamp vokser når der er ilt, organisk materiale og fugt. Det er derfor, at fugtige bygninger er i farezonen for at danne skimmelsvamp. Mange prøver at fjerne det med traditionel redskaber og remedier. Desværre er ikke nok at bruge knofedt og universalrengøringsmiddel, hvis man vil have det helt væk. Derudover er rengøring af fjernelse af skimmelsvamp ofte en omfattende operation, hvorfor man bør kontakte et professionel rengøringsfirma. FPT har mange års erfaring i at skimmelsvamp rengøring.

  Klik videre og læse mere om dine muligheder for at få fjernet skimmelsvamp hurtigt og effektivt.

  Læs mere

 • Snerydning

  FPT tilbyder effektiv snerydning til virksomheder og etageejendomme. Vi rydder parkeringspladser, gangstier og andre passager hvor folk skal frem og tilbage. Alle områder bliver skånsomt saltet, for at øge sikkerheden for de fodgængere, cyklister og bilister.

  Du får glade beboere og medarbejdere, der ikke skal frygte at glide fordi der er glat, hvor de går eller kører. FPT Service sikrer glatførebekæmpelse med saltning efter vi har fjernet sneen

  Vælger du FPT Service som leverandør af professionel snerydning, slipper du for at skulle bekymre om at få fjernet sne. Vi holder øje med vejrudsigten, og rykker ud og rydder sne, så det passer med hvornår du vil have det ryddet.

  Læs mere om at bestille professionel snerydning, ved at trykke nedenunder. Bestil i dag, og slip for at skulle bekymre dig om det, før vinteren kommer.

  Snerydning

 • Rengøring efter håndværkere

  København er i fuld udvikling med byggeprojekter på næsten hvert et gadehjørne. Der bygges for livet løs, hvilket skaber et større behov for rengøring efter byggeprojekter.

  FPT Service står klar til rydde op efter at håndværkere er færdige med at bygge, renovere og nedrive. Vi sikrer, at alt industriaffald bliver afleveret de rette steder; at det nye bygger fremstår som smukt og ikke bliver beskadiget i forbindelse med rengøring efter håndværkere.

  Læs mere om FPT Service tilbud om rengøring efter håndværkere

  Læs mere

 • Opskuring af trapper

  Trapper går igennem hele sin karriere med at blive trådt på. Men de løfter også folk, og får folk fra en etage for en anden. Overfladen på trapper bliver hårdere udsat end almindeligt gulv. Man lægger ganske enkelt mere vægt og pres på trappetrin, end når man går normalt på et fladt gulv. Derfor ser du også at trappetrin er hårdere medtaget end gulv.

  Vi anbefaler, at man får trappe opskurring mindst en gang om året. Hvis der er tale om en trappe med meget trafik, bør man overveje opskurring af sine trapper to gange om året. Det er også den billigste løsning, da man dermed til at reducere at polishen ryger af, der kan undgå ved en at udføre opskurring oftere.

  FPT Service leverer trappeopskurring af højeste kvalitet. Du får smukke trapper.

  Læs mere om hvordan du kan få smukke trapper med FPT Service.

  Læs mere

 • Erhvervsrengøring

  FPT Service leverer erhvervsrengøring. Vores kunder ser ikke vores arbejde blive udført, men kan nyde det udførte arbejde, i form af rene lokaler, kontorer, lagerbygninger m.m.

  FPT har mange års erfaring med erhvervsrengøring, og har slutresultatet som fokus. Vores kunder er loyale i flere år, fordi vi konsekvent leverer rengøring af høj standard.

  Driver du en virksomhed, stor som lille, er erhvervsrengøring en nødvendighed for høj produktivitet. Søger du at få problemfri erhvervsrengøring til arbejdspladsen i København eller København omegn, får du det hos FPT Service. Vi leverer det du efterspørger.

  Læs mere