Over 20 års erfaring med Ejendomsservice

Ejendomsservice - En tillidssag

Bestiller du ejendomsservice hos FPT får du ikke en samlebåndsløsning. Vi sætter os ned og snakker om jeres ejendom, og hvad I har brug for. Nye bygninger har ikke de samme behov, som det ses hos de ældre byggerier. Der ses ofte betydelige forskelle ved størrelsen på udendørs arealerne, isolering, lysopsætning, pasning af varmecentral samt bortkørsel af affald og en masse mere.

Uanset om du skal bestille ejendoms service for første gang eller leder efter en ny leverandør, kan du være sikker på, at FPT Service lytter til jeres behov. Vi arbejder på forventningsafstemning fra dag et, og skaber en win-win situation mellem os og vores kunder.

Her er en liste af nogle af vores services

  • Bortkørsel af affald
  • ELO rapportering
  • Mindre anlægsopgaver
  • Pasning af varmecentral
  • Småreparationer
  • Snerydning og saltning
  • Vedligeholdelse af grønne arealer
  • Rensning af skakter
  • Viceværtsopgaver

Vi arrangerer det naturligvis, hvis du har specifikke opgaver, du gerne ser bliver inkluderet, og evt. ønsker at kombinere med vores andre services.

Vi sørger for at både indendørs og udendørs arealer bliver vedligeholdt i høj standard. Jeres bolig- eller erhvervsbygning bliver efterset, så den er fuld funktionsdygtig. Der vil være lys i lamperne, varme i radiatorerne, og ryddeligt indendørs og udendørs, blot for at nævne nogle få punkter.

Skal du bruge ejendomsservice i København, der er selvkørende og udfører det arbejde, du ønsker?
FPT Service er din leverandør af professionel ejendomsservice i København og omegn.

Forventningsafstemning om de forskellige opgaver

For at sikre, at vi leverer det vores kunder ønsker, kommer vi ud og inspicerer ejendommen. Vi gennemgår hvad I ønsker, og hvordan bygningen er. Sammen aftaler vi hvor ofte I ønsker, at vores personale skal komme forbi, og hvad der skal fokuseres på.

Har I allerede nu nogle spørgsmål omkring hvad I søger, er I mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi har serviceret mange ejendomme, og har erfaring med at løse de sværeste problemer, i forbindelse med ejendomsservice.

Skal du bruge ejendomsservice i København, der er selvkørende og udfører det arbejde, du ønsker?
FPT Service er din leverandør af professionel ejendomsservice i København og omegn.

Saml jeres rengøringsløsninger et sted. Vi udfører også opskurring af trapper.

Vil du høre mere?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.