Over 20 års erfaring med Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Mange års erfaring
FPT har været leverandør af erhvervsrengøring i over tyve år. Vi holder en konstant høj standard, fordi vi løbende sikrer os, at vores personale bliver opkvalificeret gennem kurser og workshops.

Vores kernekompetence er vores personale, der hver dag lægger en stor indsats i, at vores kunder møder ind til rene lokaler. Når vi er færdige efterlader vi området funklende rent og velduftende. Lokalerne indbyder til produktivitet og arbejde.

Vores rutinerede og glade rengøringsfolk anvender miljørigtige rengøringsprodukter. Vi ser det som vores pligt at udvise ansvarlighed for vores medarbejdere, kunder og miljøet.

Vi opsætter den rette løsning
Vi har bred erfaring med at udføre erhvervsrengøring i virksomheder i alle størrelser. Før vi går i gang, mødes vi og gennemgår områderne, der skal gøres rent. På den måde forventningsafstemmer vi, og sikrer os, at vi udfører det job, I ønsker, vi skal gøre.

Du kan få fleksible løsninger, hvor vi gør rent, når det passer jer. Vi tilpasser vores rengøring efter jeres skema, så vores rengøringspersonale forbliver usynligt, men deres arbejde efterlader et positivt indtryk.

Har I specielle ønsker, vil vi gøre vores bedste for at efterkomme dem. Vi arbejder os mod et langsigtet samarbejde med vores kunder, fordi vi ved, at vores kunder helst undgår at skifte leverandør af erhvervsrengøring. Det er besværligt og tidskrævende. Derfor kan du som ny kunde hos FpT opleve, at du vil få leveret rengøring af højeste klasse allerede fra første gang.

Bestil jeres erhvervsrengøring i dag

Vi vil gerne sige tak, fordi I har besøgt vores side, og ser os som en kandidat til at gøre rent hos jer. Vi er et af de få rengøringsfirmaer, der har eksisteret i mange år, fordi vores kunder forbliver vores kunder i flere år.

Vores bedste kvalitetsstempel er vores levetid. Det er en hård branche, hvor man ikke overlever, hvis man ikke leverer rengøring af høj kvalitet. Det startede vi med fra dag ét og det gør vi stadig i dag - tyve år efter.

Hvis du ønsker rengøring af højeste kvalitet, så ring til FpT Service i dag.

Saml flere løsninger et sted. Vi udfører også ejendomsservice.

Vil du høre mere?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.