Over 20 års erfaring med Rengøring

Behandling af trapper. Opskurring og polish

FpT Service har rengjort og behandlet gulve og trapper i over 20 år. Lige fra gulve i Føtex til ejendomme i hele Københavnsområdet. Vi kender forskellen på behandlinger, og kan rådgive dig til at få den bedste løsning.

Behandling og beskyttelse af trapper med opskurring

Trapper i opgange anbefaler vi, at man bestiller opskurring en gang om året. Hvis man er OK med, at trapperne ikke ser behandlede ud, kan man dog godt trække den til to år, men ikke længere. Udskyder man det yderligere, går det hen og skader træet. Derefter skal træet slibes ned, før man igen kan opskurre trinene, hvilket er en dyrere og mere omfattende operation.
I boliger, hvor der er meget trafik, er det derfor bedst, at man gør det årligt. Det bedste tidspunkt at bestille trappebehandling er efter salt-sæsonnen. Salt, sne og slud er hård for det lag polish, der lægges på trapperne. Polish er et restprodukt fra plastproduktion. Det består af bittesmå partikler af plastik, der sammen med en masse lim udgør polish.
Derfor er marts-april altid højsæson for os, hvor mange kunder vil have udført trappebehandlinger.

Du kan allerede nu bestille tid, hvis du ønsker at have pæne gulve, når foråret starter.

Forskellige slags polish til trappe- og gulvbehandling

Forskellen på eksempelvis gulvene i supermarkederne og trætrappetrin, er mængden af glas. I supermarkeder er der meget glans, hvorimod trappetrin af træ er meget lidt glans. Når der er meget glans, bliver det også hurtigt ridset, og kræver derfor langt flere behandlinger. Det er derfor, du sikkert har set dem være i gang med at give gulvene en gang polish nede i det lokale supermarkedet, lige inden lukketid.

Men i ejendomme er glans mindre vigtigt. Det er mere hårdfør polish, vi bruger til disse behandlinger. Vi anvender det tyske, effektive middel Kiehl Veroclean til at behandle og opskurre trapper, da vi med tidligere erfaringer, kan sige, at det fungerer.

Betragt opkurring som en reetablering af gulvet

Opskurring giver trapper længere levetid. Du slipper for at skulle bruge tid på at slibe trinene med en årlig trappebehandling, hvor vi reetablerer trinene.

Tag kontakt til os allerede i dag, hvis du gerne vil have beskyttede, behandlede og flotte trapper i etageejendommen.

Hvis du er ansvarlig for trapper, har du nok også kendskab til hvorvidt der er brug for skimmelsvamp rengøring. En service FPT-Service også udbyder.

Vil du høre mere?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.