Over 20 års erfaring med Rengøring

Rengøring efter håndværkere

Hvad er rengøring efter håndværkere
I forbindelse med, at der skal bygges nyt, opbygges der også en stor mængde affald samt en masse rod og snavs. Alt sammen noget, der ikke er en del af håndværkernes arbejdsopgave at fjerne.

Når det sidste søm er sat i, den sidste væg er malet, og bygningen er indrettet, er der stadig et sidste ‘finish touch’, der sættes. Det er her FPT rykker ind.

Hvad vi gør
Efter at jeres håndværkere har sat sidste hånd på deres byggeri, kommer vi ind og rydder op. Alt det overskydende grus, poser fra cement og andet affald bliver samlet. Er der noget industriaffald, sørger vi for, at det bliver sorteret og kørt til de korrekte affaldsstationer. Vi overholder alle regler og retningslinjer for miljørigtig deponering af affald af alle typer

Større behov for rengøring efter håndværkere

Hele hovedstadsområdet er i fuld udvikling, og der bygges i alle bydele. Vi oplever stor efterspørgsel på vores service, fordi vi har mange års erfaring med at levere høj kvalitet.

Er du ansvarlig for, at der bliver ryddet ordentlig op efter håndværkere, er rengøring efter byggeprojekter essentielt for dig. Derfor bør du tage fat i et firma, der kender procedurerne.

Vi arbejder hurtigt, effektivt og leverer et godt resultat. Vi mødes med vores kunder, og får indblik i byggeprojektet, forventede dato for færdiggørelse samt hvor lang tid rengøring efter byggeriet skal foregå.

Løbende rengøring
Er der tale om en total renovering af bygningen, kan det sagtens forløbe sig over et år. I forbindelse med det, kan FpT også sørge for, at I kan komme af med jeres affald af alle typer. Det gør det lettere for jer at arbejde, hvis I ikke skal tænke på andet end at bygge. Det er trods alt bedre at bygge, uden at skulle falde over affald og materialer, I ikke længere anvender.

Tag kontakt i dag, og lad os sammen finde en løsning, for at vi kan sikre, at jeres byggeri foregår så gnidningsfrit som muligt, og det står færdig med manér.

Saml løsningerne ét sted

Når byggeriet er færdigt, har I måske også bruge for løbende erhvervsrengøring.

Vil du høre mere?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.