Over 20 års erfaring med Rengøring

Skimmelsvamp Rengøring

Hvad er skimmelsvamp
Skimmelsvamp er mikroskopiske svampe, som du finder de steder, hvor der er fugtigt. Skimmelsvamp opstår når der er ilt, organisk materiale og fugt til stede. Du finder det oftest nær vinduer, men også bag møbler og områder, hvor det er sværere at lufte ud.

Skimmelsvamp kan være grønt, brunt, hvidt og sort. Da det kan opstå steder, som man ikke er ved i hverdagen, opdager man skimmelsvampen, når det begynder at lugte jordslået. Det er et tegn på, at det har været der et stykke tid, og man derfor skal tage handling med det samme.

Hvorfor er det vigtigt at få fjernet skimmelsvamp

Skimmelsvamp kan være farligt for menneskers helbred, men samtidigt også for bygningen velvære.

Hos mennesker, der bor eller arbejder i rum og bygninger med skimmelsvamp, kan man opleve symptomer som

  • Træthed
  • Åndedrætsbesvær
  • Snue
  • Hovedpine
  • Kløende øjne
  • Allergilignende symptomer

Hvis skimmelsvamp får lov til at sprede sig, er dets skadende effekt større på dem, der opholder sig tæt på stedet, hvor skimmelsvampen er opstået. Det vil med tiden sprede sig til hele lokalet, og derved er det samtlige i rummet, der kan mærke symptomerne.

Udover den skadelige effekt på mennesker, går det yderligere ind og sætter sig i bygningen. Det er ofte over vinduer, husets tørrerum til det våde tøj samt under gulvbrædder. Det kan yderligere opstå på loftet under tagbelægningen samt i kælderen. Det er vigtigt at fjerne, så det ikke starter en forrådnelsesproces.

Hvordan fjerner man det.

Hvis der blot er tale om et mindre område bag en seng eller på et kontor, kan man selv fjerne det. Sprøjt et middel som Rodalon på, og lad det sidde i tyve minutter. Derefter går du i gang med skure det væk.

Har I flere, måske større områder, hvor der er gået skimmelsvamp i vægge, loft og gulve, bør I tage fat i FPT Service. Vi har over 20 års erfaring med at fjerne skimmelsvamp.

Vi finder ind til årsagen, og bruger de mest effektive midler og metoder for at undgå, at det kommer igen. Vi tilser bygningen, og overvejer hvordan vi bedst kan vejlede jer til at skabe rutiner omkring udluftning m.m., så I ikke får skimmelsvampen igen.

Tag kontakt til os i dag, og lad os fjerne det uønskede skimmelsvamp hurtigt og effektivt.

Du kan også vælge at samle flere serviceydelser hos FPT-Service. Vi leverer også professionel snerydning.

Vil du høre mere?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.