Over 20 års erfaring med Snerydning

Snerydning

Komforten ved at få ryddet sne
Når sneen falder, er det rart at vide, at der kommer professionelle sneryddere for at skovle sne og sørge for saltning af veje.

FPT Service har i over tyve år ryddet sne for kunder i Københavnsområdet. Vores har både virksomheder, organisationer og boligforeninger som kunder.

Vi rykker ud og rydder sne tidligt om morgenen, så der er snefrit og saltet til de første medarbejdere, der møder ind.

Et snefrit område, hvor folk bor og arbejder, giver tryghed og komfort. Du minimerer risikoen for, at folk falder og slår sig. Samtidig slipper medarbejdere og beboere, for at skulle få beskidte sko og støvler, fordi de skal gå igennem sne.

Vi opsætter en løsning for snerydning, der passer jer bedst

Inden vi går i gang, mødes vi med jer og gennemgår, hvor I gerne vil have ryddet sne. Vi sikrer os, at vi har det hele på papir og billeder, så hver en vej, sti og plads bliver ryddet, som aftalt.

Vi bruger moderne, motoriserede køretøjer til at fjerne sne på de større områder. På de mindre områder, går vi med skovl, så vi ikke ødelægger hække, buske og hegn. Derudover sørger vi for, at der bliver saltet, der hvor folk går, så de ikke falder.

Vær i god tid. Bestil snerydning i dag.

Det er aldrig til at vide, hvornår sneen kommer til Danmark. Men det er næsten altid ubelejligt, når der er ikke er ryddet sne. Især på dage, man står og skal på arbejde, eller møder ind på arbejde, og der ikke er ryddet.

Med FpT snerydnings abonnement, sikrer du dig, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt sneen bliver fjernet. Det klarer vi for dig. Vi holder øje med vejrudsigten og rykker ud, så der er ryddet til det aftalte tidspunkt.

Tag kontakt til FpT allerede i dag, og bestil snerydning til vinteren. Vi begynder arbejdet lige så snart sneen falder. Ikke før. Ikke efter.

Bestil din professionelle snerydning og saltning i dag. Så skal du ikke bekymre dig mere om det.

Saml jeres løsninger et sted

Skal I have bygget om? I kan bestille rengøring efterhåndværkere her.

Vil du høre mere?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.