Over 20 års erfaring med Ejendomsservice

Skimmelsvampbehandling Frederiksberg

Få skimmelsvampbehandling Frederiksberg med FPT Service. Har du skimmelsvamp i større områder af dit hjem eller i din virksomhed, kan vi hjælpe dig.

Skimmelsvampbehandling Frederiksberg – Hvordan fjernes skimmelsvamp?

Sådan fjerner du selv skimmelsvamp
Er skimmelsvampen ikke udbredt, men kun i et enkelt hjørne af dit hjem, er det ikke nødvendigt med professionel hjælp. Du fjerner selv skimmelsvamp ved at bruge et rengøringsmiddel som Rodalon. Det skal sidde i 20 minutter, og bagefter skal du skrubbe det væk.


Du skal have professionel hjælp, hvis...
Hvis skimmelsvampen har bredt sig til større områder, så som både vægge, loft og gulve, er det vigtigt at kontakte en skimmelsvampbekæmper som os. Skimmelsvamp kan sprede sig hurtigt, og derfor er det alfa og omega at slå det ned så hurtigt som muligt.

Ring til os på 27 13 97 80 eller send en besked i kontaktformularen

Derfor skal skimmelsvamp fjernes hurtigt

Skimmelsvamp er både dårligt for dit helbred og for bygningens. Det er forskelligt fra person til person, hvor mange gener man kan opleve af skimmelsvamp. Ens for os alle er dog, at skimmelsvamp ikke er sundt for ens indeklima.

Skimmelsvamp indeholder stoffer, der i fagsprog kaldes mikropartikler, mykotoksiner og glukaner. Mikropartikler er allergener, der kan genere allergikere.

Allergikere kan derfor opleve, at deres almindelige symptomer bliver værre, hvis der er skimmelsvamp i hjemmet. Det er derimod ikke kun allergikere, der kan reagere på glukaner - men os alle sammen.


Hvis du har skimmelsvamp i hjemmet kan du opleve:
• Træthed
• Sløvhed
• Kløen i øjnene og tilstoppet næse
• Rød og irriteret hud

Ignorerer du skimmelsvampen i dit hjem, kan dine symptomer blive værre og udvikle sig til enten migræne, næseblod eller åndedrætsbesvær.

Symptomer på skimmelsvamp i hjemmet
Skimmelsvamp kan både være sort, grå, hvid, grøn eller gullig. Det ligner som oftest mug eller en form for misfarvning af overfladen. Skimmelsvamp lugter samtidig også muggent.

Hvordan laver vi skimmelsvampbehandling Frederiksberg?

Med skimmelsvampbehandling Frederiksberg starter vi med at lave en undersøgelse af din bolig. Det gør vi for at finde ud af, hvilken type skimmelsvamp, du er udsat for.

Herefter begynder vi med en målrettet bekæmpelse og afrensning af skimmelsvamp. Vi vil samtidig give dig rådgivning om, hvordan du undgår at få skimmelsvamp igen.

Skimmelsvampbehandling Frederiksberg

Vil du høre mere?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.